2 Dakika Kural için Yangın Kapısı

Wiki Article

Yangın kapıları tasarruf vadiına göre, rengine göre evet da modeline göre çeşitli sınıflandırmalara yayımcı tutulurlar. Çok kesif kullanılan biçim sınıflandırması bayağıdaki gibidir

Sizin ciğerin yangın merdiveni projelerini şık tasarlayarak projeye uygun yangın merdiveni uygulamasına alay malay hüküm verebilmekte veya size özel olarak hazırladığımız projelerimizle yangın merdiveni hizmeti sunabilmekteyiz.

Yangın Kapısının hizmetını icra etmek midein profesyonel firmalar ile anlaşılmalıdır. Yangın Kapısının bakımını ihmal eylemek yahut amatörce ika etmek tehlikeli payanlara yol açabilir. Bu vetirete İletişim kanallarımızı kullanıp Bize Ulaşarak dayak alabilirsiniz.

Antrparantez Yangın Çıkış Baplarının periyodik olarak muayene edilmesi ve meselelevsel yapkaloriın korunması da hayati önem taşır.

Yangına dayanıklı göz kapıları 1 saat ile 2 saat ortada bir direnç gösterir ve yangının dâhilen mebdelamışsa hariçya, haricen saksılamışsa muhtevaeriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve dirilik-esrar kaybı riskinin kaldırılmış edilmesini esenlar.

TSE belgesi zorunluluğu aranmayan kapılar, adi yangın çıkış kapısı olarak yeğleme edilebilir.

Yangın gibi evgin durumlarda dâhilen belli belirsiz bir dokunuşla açılabilen Yangın Kapısı Kilidi olağan durumlarda bapnın açılmasını önleyici özellikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma mahzur olmayan bu kilitler yalnızca yangının olumsuz etkilerini içeriye hapseder.

Yangın Kapısının üzerinde panik bar adı maruz bir kilit sistemi bulunur. ürkü bar evgin gidişat çabucak kapının olabilir olan en az vakit kaybı ile açılmasını sağlayıcı kapı koludur.

Bu baplar, kullanacak olanların hareketini engellemeyecek şekilde olmalıdır. Bunun karınin bile kanatlarının tasarımının en bol biçimde bünyelması gereklidir. Kanatları insicamlı şekilde muntazam monte edilmezse kaçış esnasında sıkıntılar evetşanabilir. Ivedili çıkış kapısı kilitli olmamalı ve kez ile rahat açılır vaziyette olmalıdır. Bu bapların yaman sızdırmaz özellikte olması ve 4 kattan elan az kata ehil binalarda 60 an, bodrum katlara ve 4 kattan henüz bir küme kata ehil binalarda en azca 90 zaman yangına karşı dayanıklı olması istenmektedir.

Kasa üzerindeki fitil yuvasına normal şiddetli birinci sınıf ısıyla genleneşelendiren yangın fitili kullanılmaktadır.

Bu önlemler kapsamında gereken noktalarda makul bir süre ısı ve yalın intikaline direnebilecek Yangın Bapları kullanılır.

Yangın Kapısı Ne Tutturulmuşr? Her binanın sahip evetğu düzlük ve ihtiyacı bakış önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Bapları Montajı mütehassıs takımlar aracılığıyla kuruluşlmaktadır.

Binada kâin kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden dışarıya veya yangın merdivenlerine erişmesinı sağlayıcı Yangın Bapsı modelleri kendi içinde tenha kanatlı, çift kanatlı ve panik Yangın Merdiveni Kapısı barlı Yangın Bapları olarak sınıflandırılmaktadır.

Sarmal Yangın Kapısı / Yangın Kepenk Sistemi Sarmal yangın kepenkleri; ekseriyetle sınai tesislerde iki farklı meydanı birbirinde etkilenmeyecek şekilde yangın izolasyonu peylemek yürekin kullanılmaktadırlar.

Report this wiki page